Sunday, 20 September 2015

Lawatan ke Galeri Petronas KLCCSemalam kami pergi ke Galeri Petronas utk satu lawatan subjek figure design di KLCC. Setelah tawaf satu KLCC akhirnya jumpa juga galeri ini. Tanya pak guard, polis bantuan semua xtau..haishhh!..tpi xpa jmpa juga galeri ni kat tingkat 3 stlh tya di kaunter khidmat pelanggan. Objektif kami di sini ialah utk melukis objek dan bahan seni yg ada di galeri ni.


Setelah semua sampai, Mr M dan pak cik(apa nama ntah)  bgi briefing tentang galeri ni kat kami semua. Sir bagi masa selama 2 jam utk melukis 2 objek yg ada di galeri ni, lebih pon xpa lagi afdal.

ini antara art work yg dipamerkan di sini. Semua kreatif2 belaka..huhu..apa pon kami enjoy selama kami berada di sini.setelah 2 jam kat sini, kami semua balik ke rumah masing2 dan ada juga yg tgk wayang dan jln2 sekitar KLCC.apa pun tgkp gmbr luu...ok sampai sini saja..moga ketemu lgi. maybe lps ni kita pi zoo negara utk objektif seterusnya...ok..semoga hidup anda aman sentosa..insyAllah..ok bye..assalamualaikum..... :D

No comments:

Post a Comment